Visa Filter

Visar 1–12 av 14 resultat

Visa Filter

Visar 1–12 av 14 resultat

Hur smakar Aisu e juice och vilka ligger bakom varumärket?

Har du någonsin hört talas om den världsberömda ZAP! Ejuice? Då kommer du att tycka att det är intressant att veta att AISU är ZAP! Ejuices yngre bror! AISU ejuice, ägs och tillverkas av ZAP! Ejuice och blandas och tappas i Manchester, Storbritannien. AISU är ett japanskt koncept av ZAP ! som tog vape-marknaden med storm redan vid 2018. AISU ger dig stolt fruktsmaker som du aldrig föreställt dig skulle kunna formas, allt från gurka till cactus. Testa dessa unika e juice smaker och vi garanterar att de kommer att blåsa bort dig! Denna fantastiska linje från AISU ger dig ett 70% VG till 30% PG-förhållande, vilket är den perfekta blandningen för alla subohm-vapers som vill blåsa ut några svala moln och samtidigt uppleva stora mängder koncentrerad smak. Alla flaskor kommer som 60ML Shortfill-flaskor (med 50 ml ejuice inuti) och lämnar dig med 10ml för att sätta en nikotinskott inuti om du skulle önska det. Det råder ingen tvekan om att AISU-flaskor är inget mindre än konst och är vackra att titta på. Förutom det fina utseendet är de självklart lika läckra att vejpa. AISU e juicer baseras på traditionella japanska teman som har återuppfunnits för vape-marknaden. Oavsett om det är coola gurkor eller till och med kaktus som du letar efter har AISU täckt dig i flera dagar! AISU e juicer använder högkvalitativa ingredienser på marknaden för att ge vapers över hela världen den mest tillfredsställande vapingupplevelsen.

Hur smakar de olika Aisu e-juicerna?

AISU Aloe Vera – Upplev autentisk aloe vera med den fina touchen från Japan. Förväntas bli blåst bort med smaken av färskvattnig frukt, blandad med kyld frostat is.

AISU Blackcurant – Här får du handplockade svarta vinbär som är mogna och söta från början ända till slutet. Då kan du smaka inslag av surt, med en sval och frostig bakgrundsfärg

AISU Blue Raspberry – Läcker smakande blå hallon som sprängs av smak, blandad med en trevlig lugnande och svalkande frost i bakgrunden.

AISU Cactus – Nej, det här är inte din taggiga kaktus som finns i en efterrätt med taggiga taggar. Detta är innovation som bäst! Förvänta dig att smaka på en lätt kaktussmak, unikt kombinerad med en japansk twist.

AISU Cucumber – Ännu en innovativ smak som exklusivt kommer till dig av AISU. En gurk e juice med lätt smak och en japansk twist.

AISU Green Apple – En av de bästa smakerna när det kommer till e juice som smakar gröna äpplen. Förvänta dig krispigt färskt grönt äpple kompletterat med fin sval is

AISU Mango – Exotiska färska söta mango nerpressade i en e juice flaska till ren perfektion.

AISU Melon – Färska söta meloner, flaskade med inslag av tang och blandade med krossad sval is.

AISU Pink Guava – Rosa Guava i en sprängande fruktsmak som ger dig en smak av söta och sura toner överallt som avslutas med kylning.

AISU Dragon Fruit – Förvänta dig en prisbelönt drakfruktsmak med undertoner av kylande mentol hela tiden!

Aisu Yogurt Melon Milk – Med denna juice får du en krämigt god yoghurtsmak tillsammans med smak av söta melonskivor.

Aisu Yogurt Peach & Apricot – Innovativ smak med yoghurt tillsammans med persika och aprikossmak.

Aisu Yogurt Pineapple & Coconut – Här får du en exotisk mix av ananas & kokos som tillsammans med yoghurt ger dig en krämigt god ejuice.

Aisu Yogurt Strawberry & Cream – Med denna smak får du en krämigt god mix av jordgubb & grädde tillsammans med yoghurt.

Vad tycker vi på Vapehuset om E juicerna från Aisu?

Ta en titt på vilken AISU-flaska som helst och vi garanterar att den kommer att fånga din uppmärksamhet direkt. Konstverket som finns på AISU-flaskor är kreativt, vackert att titta på och skapar omedelbart en förfrågan om att vilja veta mer om varumärket. AISU e juice är bara två år unga och har förvandlat sin japanska uppfattning om Vape till ett världsomspännande fenomen på en mycket redan överbelastad marknad, vilket är mycket imponerande. Vi älskar att varje AISU-juice skapas och blandas med ingredienser av högsta kvalitet där e-juicen smakar lika bra som flaskorna ser ut. Tror du inte oss när vi säger att dessa juicer är extremt goda så kan du komma in i vår butik i Stockholm (Hornsgatan 116) för att testa Aisu e juicen.