Visa Filter

Visar alla 10 resultat

Kvalitativ E-Juice från Naked 100 till bra priser

Naked 100 startade upp sitt företag och gav sig ut på marknaden år 2016 och har sedan dess vuxit till att bli ett välkänt ejuice varumärke runt om i världen. Dom har även blandat till sig prisbelönta kollektioner under åren som vi alla har fått njuta av. Deras mål är att alltid ha dom bästa ingredienserna och dom bästa smakprofilerna på marknaden för att vi ska få njuta av det absolut bästa. Naked 100 har en mängd olika smakprofiler att bjuda på t.ex. frukter, yoghurt, dessért,glass och kylande ejuicer. Naked 100 håller till i södra kalifornien där dom har sitt labb: USA Vape Lab. Ejuicen kommer i 60ml glasflaskor som innehåller nikotinfri ejuice på 50ml för att du själv ska kunna välja om du vill tillsätta en nikotinshot i eller inte.

Dessa smaker av Naked 100 e-juicer erbjuder vi på Vapehuset.se

  • Naked 100 Brain Freeze – Här bjuds det på en gudomlig kombination av söta jordgubbar, mogen kiwi och Syrliga granatäpplen med en kylande/menthol effekt som avslut.
  • Naked 100 Hawaiian Pog – Känner du dig i ett tropiskt mood? Denna ejuice är en blandning mellan Syrliga apelsiner, mogen passionsfrukt och tropisk guava.
  • Naked 100 Lava Flow – Den tropiska drömjuicen är här! Tänk dig en kokosdrink smaksatt med solmogen saftig ananas och söta jordgubbar.
  • Naked 100 Polar Breeze – Bjuder er här på solmogen ananas med en riktigt saftig honungsmelon plus en smakrik cantaloupe melon med en avslutande kylning.
  • Naked 100 Very Cool – Mörka och välsmakande björnbär blandat med färska och söta blåbär toppat med syrliga hallon och mentol.
  • Naked 100 Really Berry – Här får du en kombination av mörka och smakrika/söta björnbär som har blandats med handplockade och färska blåbär och sist men inte minst så toppas denna kombo av en syrlig touch av citron.
  • Naked 100 Green Blast – Fruktmix med kombination av honungsmelon, kiwi och Granny Smith-äpplen
  • Naked 100 Amazing Mango – Gräddigt god mix av mango och persika. Smakar som en uppfriskande söt smoothiedryck
  • Naked 100 Cuban Blend – Aromatisk god tobakssmak som passar alla tobaksälskare där ute.

Vad tycker vi på vapehuset om Naked 100 ejuicer?

Är du den som är ute efter de bästa och mest välsmakande som vi på vapehuset är? ja då har du hittat rätt! Inte nog med att dessa ejuicer doftar gudomligt gott så smakar dom även underbart gott så gott att man inte får nog av dom! Kvalitén på Naked 100 ejuicer är utöver det ovanliga och just därför valde vi att ha deras ejuicer i vårat sortiment.