Candy King e-juice

Köp din Candy King e-juice här på Vapehuset.se till oslagbara priser! Välj och vraka bland 11 olika favoritsmaker och betala endast 209 kr st. Skulle Candy King e-juicerna mot all förmodan inte falla dig i smaken kan du även ta en titt på andra kollektioner: Cookie King, Milk King och Tropic King.

Visa Filter

Visar 1–12 av 17 resultat

Visa Filter

Visar 1–12 av 17 resultat

DRIP MORE bakom de populära Candy King e-juicerna

DRIP MORE är det företaget som tillverkar de välkända märkena Candy King e-juice, Tropic King, Cookie King och Milk King. Man kan med stolthet säga att dom tillverkar de bästa e-juicerna med den högsta kvalitén för att du som kund ska vara nöjd med det köp du gjort utav deras ejuicer. Vare sig om du är en godis älskare eller har en kärlek till frukt eller desserter så tycker vi att du ska prova någon av ejuicerna ifrån DRIP MORE. Ejuicerna har en blandning på 70VG/30PG för att du ska få en klockren blandning av stora clouds och grymma smake. Chubby Unicorn är utförandet på flaskorna och storleken är 120ml som har 100ml färdigblandad nikotinfri e-juice så du får själv tillsätta den mängd med nikotinshot som du vill ha i din ejuice.

Candy King e-juice som vi säljer på Vapehuset.se:

 • Candy King Batch – Blanda apelsin,körsbär, citron och lime med lite gummibjörnar och en touch av sötma så har du en perfekt ejuice om godissuget är framme.
 • Candy King Berry Dwebz – Är du sugen på en smakfylld resa av söta blandade bär i godisform med en syrlig touch? då är berry dweebz något för dig.
 • Candy King Lemon Drops – Är en söt och sur citron godis som kommer sätta ett leende på dina läppar vid varje puff.
 • Candy King Peachy Rings – Kommer du ihåg dom sockrade och lite smått sura persikoringarna? Detta är en tolkning på dom som är väldigt nära originalet, helt underbar ejuice!
 • Candy King Pink Squares – Är du ett fan av sockrade och färska geléhallon? Då ska du prova denna ejuice då den smakar nästan exakt som de klassiska godisarna.
 • Candy King Sour Worms – Klockren ejuice för dig som gillar frukt och sötsyrligt godis. Sura maskar som man hittar inne i godisbutiken är vad denna ejuicen bjuder på!
 • Candy King Strawberry Belts – De sötsura godisremmarna med smak av jordgubb som kom ihoprullade är vad denna ejuice smakar som.
 • Candy King Strawberry Watermelon Bubblegum – Ett saftigt tuggummi som har smaker av färska jordgubbar och sött vattenmelons godis.
 • Candy King Swedish – Gillar du vingummi eller det klassiska godiset Swedish Fish? Detta är Candy Kings version på just det och dom har lyckats riktigt bra!
 • Candy King Strawberry Rolls – Tänk er nyskördade jordgubbar mixat med sötma och lite syrlighet i godisform. Nästan som att äta riktigt godis i smaken!
 • Candy King Hard Apple – Minns ni dom hårda karamellerna med smak av sura äpplen? Här har ni en ejuice som smakar som det, söta och sura gröna äpplen mixat till perfektion är vad denna ejuice bjuder på.

Vad tycker vi på Vapehuset om de olika Candy King smakerna?

Det vi gillar skarpt med denna serie ifrån Candy King är att dom kommer väldigt nära autentiskt sett i smakerna som dom ska efterlikna just för att ni som vejpar på denna ejuice ska få den bästa smakupplevelsen som bara går och vi på vapehuset älskar godis så just därför passar denna serie in
väldigt bra i vårat sortiment