Visa Filter

Visar alla 10 resultat

Företaget bakom de populära Charlies Chalk Dust e juicerna

Charlies Chalk Dust e juice är utan tvekan ett av de amerikanska varumärkena av vape kända över hela världen. Trots de många utmärkelser och priser som de har vunnit genom åren har de ändå lyckats fortsätta med sin innovation för att ge oss alla fantastiska och spännande smaker inom e juicer så som Dream Cream och Wonder Worm! Charlies Chalk Dust har huvudkontor i soliga Kalifornien, Orange County, där all deras e-juice blandas och tappas på flaska. Alla erfarna vapers kommer att kunna berätta att Charlies Chalk dust e juicerna är kända i vape-världen för sina spännande unika frukt-, dessert- och godisbaserade smaksatta juicer som vanligtvis är skiktade på flera olika nivåer. Charlies Chalk Dust har gjort det omöjliga möjligt och har gett vapers komplicerade men läckra recept i vackra flaskor. Om du inte redan har provat en flaska Charlies Chalk Dust e-juice har du ingen anledning att inte göra det!

Charlies Chalk Dust e juice historia och nutid!

Historien om Charlies Chalk dust e juicerna är verkligen mycket unik- Charlie själv var från en ung ålder en tidningspojke som gick dörr till dörr för att leverera tidningar till sina grannar i soliga Kalifornien. Charlie nämner att hans far var en framstående advokat inom juridikområdet som också skulle erbjuda sina juridiska tjänster dörr till dörr som sedan tjänade en förmögenhet inom elektricitet och slutligen gick i pension från den juridiska världen. Hans far fortsatte med att följa sin dröm och passion och öppnade till slut en restaurang. Charlies far specialiserade sig på desserter och skulle ha en svart tavla i vardagsrummet där alla hans hemliga recept skulle skrivas på med en dammig vit krita. Charlie noterade och ville vara lika populär som sin far en dag. Genom innovation och genom åren blev Charlie involverad i Vaping och precis så föddes Charlies Chalk Dust e-juice. Desserter som Charlies Chalk Dust Dream Cream och Charlies Chalk Dust Uncle Meringue föddes dock i form av vapejuice blandade och flaskades försiktigt. Charlies Chalk Dust är ett av väldigt få e juice märken som har djupt rotad historia bakom varumärket och vi på Vapehuset är privilegierade att lagra detta varumärke till förmån för våra kunder!

Hur smakar de läckra e juicerna från Charlies Chalk Dust?

Här under kommer vi att beskriva hur samtliga Charlies Chalk Dust e juicer smakar produkt för produkt för att kunna ge dig en så klar profilering som möjligt.

Charlies Chalk Dust Mr Meringue 1982 – De mest autentiska och traditionella meringuerna du någonsin stött på. Denna e juice består av Lemon Tart Curd influerad med söt smakande maräng. Kan det gå fel med ett sådant bakmästerverk?

Charlies Chalk Dust Aunt Meringue 1984 – Denna e juice från Charlies Chald Duste ger dig en blandning av färskt moget äpple, skiktat och influerat med söt tårta och maräng. Charlies Chalk Dust är fantastiska för att uppfinna skiktade smakjuicer och denna juice är ett bevis på det uttalandet.

Charlies Chalk Dust Uncle Meringue 1985 – En traditionell maräng med en twist av innovation. Denna dessert e juice smakar söt maräng med en regnbågsbrusande sherbetvridning. En av de mest populära juicerna i Meringue-serien.

Charlies Chalk Dust Ms Meringue 1991 – Denna e juice ger dig en efterrätt som smakar söt maräng, spetsad med handplockade söta jordgubbar.

Charlies Chalk Dust Black Sweet Apple Ice – Detta är en fantastisk e juice från Charlies Chalk Dust som ger dig en kombination av äpplen och krossad is serverad till dig av mannen Charlie själv.

Charlies Chalk Dust CCD3 – Här får du en utsökt saltad karamellskiktad efterrätt influerad med glass. Charlies far var känd för desserter och enligt vår åsikt har Charlie gjort en homerun med denna dessertjuice.

Charlies Chalk Dust Dream Cream – Denna prisbelönta e juice behöver ingen introduktion. Dream Cream av Charlies Chalk dust är en skiktad efterrätt som kombinerar två viktiga ingredienser som är vaniljkräm och smörig fudge med kanel som lurar i bakgrunden.

Charlies Chalk Dust Gold Key Lime Pie – Föreställ dig en traditionell baksdessert med färska limefrukter som avslutas med vispad grädde. Tänk inte bara på det Charlies lägger allt detta i en flaska åt dig i form av e juice!

Charlies Chalk Dust Head Bangin Boogie – Kommer ni ihåg ispopparna  som barn? Denna e juice från Charlies Chalk Dust tar dig tillbaka till just det fast i vapeform. Handplockade blåbär, smörda med popsicles som avslutas med tropiska fruktiga toner i bakgrunden.

Charlies Chalk Dust Slam Berry – Namnet på denna e juice kanske inte är uppenbart men när du prövar Slam Berry vet du exakt vad vi menar. Slam Berry är Charlies Chalk Dust första Strawberry Ice Cream. Förpackad med nyplockade jordgubbar som blandats med Gelato Glass. Slam Berry får oss vejpare att le kontinuerligt.

Charlies Chalk Dust White Strawberry Kiwi Ice – En skiktad fruktig vape, fylld med jordgubbar och kiwis som avslutas med Menthol. Denna e juicer kommer att svalka dig varje dag!

Charlies Chalk Dust Wonder Worm – Denna e juice från Charlies Chalk Dust handlar om fruktig gummigodis med en touch av sherbet! Du kommer att bli teleporterad tillbaka till dina barndomsdagar medan du vapar denna juice.

Vad tycker vejpare runt om i världen om Charlies Chalk Dust e juicerna?

Förutom den rika historia som Charlies Chalk Dust e juicerna erbjuder måste vi på Vapehuset titta på varumärket och smaken av deras juicer. Ärligt talat hittar vi inget fel Charlies Chalk Dust. De har blivit pionjärer och ejuice-ingenjörer med sina skikt- och mixologiska färdigheter som de tydligt har visat upp i hela sitt sortiment. De har förmågan att vända svåra efterrättsrecept, omforma dem helt till e juicer för att de ska smaka så nära som möjlighet de riktiga baverken och sedan flaska det. Bara det i sig förtjänar ett erkännande. Charlies Chalk Dust shortfillen erbjuder unika desserter som den världs igenkända ” Dream Cream ” av dessertälskare. Den bästa feedbacken vi får från våra kunder när det gäller Charlies Chalk Dust juicerna är att du inte behöver vara ett massivt bageri- / dessertfläkt för att bli kär i CCD. Desserterna är inte alltför bemyndigande, snarare mycket välbalanserade. På Vapehuset kan vi försäkra dig om att du inte ångrar ditt köp av någon flaska Charlies Chalk Dust e juice!