Visa Filter

Visar alla 7 resultat

Härligt sura smaker i hög kvalitet med Bazooka Sour Straws

Bazooka Sour Straws har utvecklat unika e juicer med eget artistiskt hantverk. Bolagets värderingar består av 5 st grundpelare vilket är passion, sofistikhet, kreativitet, integritet samt tålamod. Deras dedikerade inställning har gjort dem till branschledande inom e juice marknaden. Bazooka Sour Straws strävar efter balans och harmoni med deras sofistikerade e juice smaker. De är inte rädda för att revolutionera en bransch som kontinuerligt utvecklas. Med Bazooka Sour Straws får du en serie med enbart sura och söta ejuicer för er att avnjuta! Kvalitén på dessa ejuicer är på topp man märker på smakerna att det är mycket tid och kärlek som lagts ner på att skapa dessa olika smakprofiler.

Nedanför kommer en lista på de Bazooka Sour Straws smaker vi har i vårt sortiment:

  • Bazooka Sour Straws Rainbow – Jordgubbar, sura citroner mixat med saftig melon och syrliga äpplen är vad ni får njuta av från denna ejuice.
  • Bazooka Sour Straws Pineapple Peach – Gummigodis med en smakprofil av söt, saftig och mogen ananas som är blandad med färska och smakrika persikor med ett surt avslut.
  • Bazooka Sour Straws Mango Tango – Olika sorter av mogna och välsmakande mango frukter i en helt underbart god godismix med en lagom sur touch.
  • Bazooka Sour Straws Strawberry – Sura och söta jordgubbssnören i all ära! här har dom tagit färska jordgubbar och mixat ner i en söt godismix i form av snören som doppats i surt pulver.
  • Bazooka Sour Straws Blue Raspberry – Färska blå hallon i en väldigt sur och söt godismix i form av godissnören precis så som man minns dom från att man var liten.
  • Bazooka Sour Straws Watermelon – Här kommer en till snörig ejuice med en smakprofil av en väldigt saftig vattenmelon i form av dom klassiska godissnörena doppat i surt pulver.
  • Bazooka Sour Straws Green Apple – Här får du saftiga gröna äpplen som blivit mixad ner i en hård och söt karamell som är fylld med surt pulver både i den och på utsidan otroligt gott!

Vad tycker vi på vapehuset om Bazooka Sour Straws serien?

Vår personal uppskattar verkligen ejuicer med surt tema och när det dessutom är i godisform så blev vi ännu mera hypade på att ta in denna serie till vårat sortiment och det är inget vi ångrar att vi gjorde! dessa ejuicer ifrån Bazooka Sour Straws är otroligt goda och smakrika och vem vill inte kunna dela med sig av lite godismoln till alla andra?