Visa Filter

Visar 1–12 av 15 resultat

ZAP! E juice – Bakgrund och historia

Vapehuset presenterar nu stolt ZAP! E juice, en av de finaste vapejuicerna på marknaden direkt från Manchester i Storbritannien. ZAP! började sin resa på Vape Jam tillbaka 2016, vilket då också råkar vara den första vape-showen i Storbritannien. Ända sedan dess har ZAP! E-juice behärskat vetenskapen bakom blandning av vätska och har vunnit olika utmärkelser för många av sina kärnsmaker, särskilt ‘ Melonade ‘.  Zap Ejuice finns i mycket distinkta och snygga barnsäkra 60 ml flaskor innehållandes 50 ml e juice. Detta ger dig 10 ml utrymme i flaskan för att lägga till en nikotinskott om du så önskar. Vi på Vapehuset rekommenderar aldrig användning utav nikotin då det är mycket beroendeframkallande. Vejpare i Storbritannien får inte nog av dessa flaskor, så varför inte prova en idag och se vad allt väsen handlar om!

Zap! E-juice världsberömda smaker som har vunnit många utmärkelser!

Ett intressant faktum som du kanske inte kände till är att den prisbelönta ‘ Melonade ‘ släpptes 2016 på en vaper-expo som sålde slut inom några dagar! Detta fick uppmärksamhet hos många vapers över hela världen. År 2017 så vann Zap! e juice ytterligare ett pris nämligen bästa varumärket för subohm-utmärkelsen. Man vann även ett pris för den bästa fruktsmaken med sin e-juice Melonade. Smaken är så bra att de också vann samma utmärkelse året därpå, 2018!

Så hur smaker dessa populära e juicer från ZAP!?

ZAP! Lychee Lemonade – Packad med aromatiska litcher som flugs in från Asien kommer denna e-juice att blåsa bort dig! Dessa Lychees har blivit perfekt blandade med saft, vilket ger dig den perfekta dosen sommar året runt.

ZAP! Melonade – Den åtskilliga prisbelönta fruktjuicen från denna tid! Förvänta dig att mötas med en explosion av saftiga sköna meloner blandade perfekt med saft (därav namnet Melonade).

ZAP! Passionfruit Zest – Fylld med tropiska passionsfrukter kommer denna ZAP! e juice att ge dig en zingy citrus smak med en söt och mjuk isig finish.

ZAP! Peach Ice Tea – Ta en paus med detta aromatiska persika-iste. Packad med handplockade persikor och blandad med iste är denna e juice från ZAP! den perfekta FIKAN för alla svenskar!

ZAP! Mango Cola – Exotisk fusion med exotisk mango och läskande Colasmak.

ZAP! Peach Cola – Mogen och färsk persika mixat i cola läsk.

ZAP! Raspberry Cola – Söta hallon mixad med en läskande Colasmak

ZAP! Snow Pear – En unik smak av färska snöpäron mixade till perfektion från denna e juice ifrån ZAP!

ZAP! Starfruit Burst – En exotisk fruktjuice från ZAP! som ger dig en smak av surhet och sötma i ett!

ZAP! Summer Cider – Sommarcider med smak av uppfriskande jordgubb och lime

ZAP! Vanilla Cola – En fusion mellan vaniljsmak mixat med Colaläsk, kan det bli bättre?

Vad tycker Vejpare runt om i världen om denna e-juice från ZAP!?

ZAP! E-juice har tagit vape-marknaden med storm sedan de kom in på en mycket trång vape-marknad sedan 2016. Deras uppmärksamhet på detaljer från deras vackra märkesflaskor till den perfekta 70% VG till 30% PG-blandningsförhållandena till de mycket smarta förmågorna att kunna  blanda oväntade frukter med saft, har överträffat vejpares förväntningar med ZAP! e-juice. Deras e-juicelinjer är perfekta för alla subohm vapers som letar efter en bra kvalitet och god smak till e juice året runt. På Vapehuset kan vi rekommendera vilken som helst av ZAP! E juicerna med gott samvete. Deras smaker är väldigt precisa och du kan försäkras om att dina smaklökar inte kommer göra dig missnöjd.