Horizontech coils

Horizontech är ett företag som håller till i Shenzhen, dom har en produktiv verksamhet med flera års erfarenhet i ecigarett branschen. Dom fokuserar på att erbjuda produkter av hög kvalité och ny innovativitet till alla konsumenter ute på marknaden.

Visa Filter

Visar alla 1 resultat

Visa Filter

Visar alla 1 resultat

Horizontech erbjuder alltid innovation till rimliga priser

Horizontechs “Falcon” serie har tagit folk med storm och är en av de bättre tankarna och coilsen ute på marknaden just nu. Nedanför finner ni de coils vi har i vårat sortiment här på Vapehuset.

Horizontech Falcon Coils (3-pack)

  • Falcon M1 Plus Mesh
  • Falcon M-Triple Mesh

Innovativitet och Kvalité

Horizontechs coils har olika sorters blandningar när det kommer till bomull då dom i vissa coils har 70% organisk bomull och 30% trämassa eller så har dom naturliga flex fibrer eller flex pappersfibrer blandat i coilen vilket ger helt nya egenskaper och fantasktiskt lena smaker och stora mängder ånga. Kvalitén är hög på coilsen ifrån horizontech och livslängden är mycket bättre tack vare deras olika bomullsblandningar dom använder sig av och även högre värmetålighet.

Vilka coils kan du använda?

De coils som vi har i vårat sortiment från Horizontech passar i Falcon King Tankarna och har du en Falcon King Tank så kan du använda alla falcon coils som finns i den tanken.