Visa Filter

Visar alla 6 resultat

Exotiska frukt e-juicer av högsta kvalitet från DRIP MORE Tropic King

Tropic King serien ifrån DRIP MORE är som namnet förklarar, tropiska ejuicer. Dessa har komponerats ihop till ren perfektion just för att du som vejpar på dessa ska kunna få drömma dig bort till dom vita sandstränderna och bara njuta av varje puff du tar. Vi på vapehuset har sex olika smaker av Tropic King ejuice i lager och det är Berry Breeze, Mad Melon, Maui Mango Grapefruit Gust, Cucumber Cooler och Lychee Luau.

Läs mer om Tropic King e-juicer som vi erbjuder på Vapehuset.se

  • Tropic King Berry Breeze – En perfekt kombination av saftiga björnbär och blåbär som är mixat med syrliga hallon och söta svartvinbär.
  • Tropic King Maui Mango – En krämig mango och syrlig citrus blandat med fräscha apelsiner och en söt ananas för att du ska få en smakupplevelse utöver det vanliga.
  • Tropic King Lychee Luau – En ren o gudomligt god smakexplosion som innehåller fräsch litchi blandat med mogna och saftiga päron och toppat med en frisk och söt persika.
  • Tropic King Mad Melon – Är du ett fan av alla möjliga sorters meloner? Då kommer här en ejuice som är framtagen för just dig! här får du en tropisk kombination av cantaloupe melon och honungsmelon blandat med en perfekt touch av vattenmelon!

Vad tycker vi på vapehuset om Tropic King?

Frukt går hem hos alla och när det är kombinerat med tropiska noter så blir det ju bara ännu bättre! vem vill inte sitta och puffa på en tropisk ejuice och bara drömma sig bort för en liten stund? vi på vapehuset gillar iallafall att göra det så därav har vi valt att ha dessa 4 olika smaker i vårat sortiment för att just du ska kunna få göra precis samma sak!