Visa Filter

Visar alla 2 resultat

Visa Filter

Visar alla 2 resultat

VOOM Vape – Enkelt och smidigt podsystem

VOOM pod mod är ett elegant och simpelt pod system som används tillsammans med antingen förfyllda VOOM poddar eller påfyllningsbara poddar. Med VOOM påfyllningsbara poddar är det möjligt att vejpa nikotinsalter från andra varumärken. Detta gör att din VOOM pod blir mer flexibel jämfört med andra varumärken som enbart har förfyllda smaker.  VOOM huvudenheten har ett inbyggt 320mAh batteri vilket gör att du kan använda din maskin under längre perioder utan att behöva ladda allt för ofta. För den som vill att batterierna håller extra länge finns även VOOM Powerbanks att köpa som tillval. Med en powerbank kan du ladda på enheten flera gånger portabelt.

Voom Pod Kit

Så använder du din VOOM Pod

Voom har en smidig och elegant design som tagit flera av sina designelement från mycket dyrare produkter inom tech världen. Det är helt klart ett av de mest välbygga MTL podsystemet på marknaden. Denna produkt innehåller batteriet och laddarsladd och kan inte användas utan tillval i form av refill poddar. De förfyllda poddarna som finns tillgängliga är i 1.2ml volym och finns som nio olika smaker. Det är även möjligt att köpa en påfyllningsbar podd där du kan fylla på valfri e-juice som du föredrar från andra tillverkare.

Se en recension av VOOM Poddar:

Högkvalitét och elegant design med VOOM

VOOM har tagit sig an åtagandet att hjälpa ex-rökare sluta helt och hållet med cigg. Detta för att minska skadliga effekter av brännbar tobak genom användning av VOOM e-cigaretter som inte bildar någon skadlig rök då det inte sker samma typ av förbränning som för traditionella cigaretter. För att lyckas nå deras mål har VOOM implementerat den bästa möjliga tekniken i ett litet och smidigt format som passar enkelt i de flestas fickor. Den höga kvalitén som använts i skapandet av VOOM Vape säkerställer att slutkunden får en hållbar produkt som hjälper i kampen att sluta röka.