Visa Filter

Visar alla 5 resultat

Swedish Candy e juice – Svenska godisklassiker som shortfills

Swedish Candy har snabbt blivit ett populärt varumärke på den svenska marknaden. Juicerna som produceras har som namnet antyder godissmak som profil. Swedish Candy använder endast ingredienser av allra högsta kvalitet och det återspeglas i den höga kvalitén som finns i juicerna. Shortfill-flaskorna från Swedish Candy kommer i en chubby gorilla shortfill flaska på 60ML varav 50ML består av e-vätska. Detta ger 10 ml extra utrymme för att lägga till en nikotinshot om du föredrar att använda det. Vi avråder dock från bruk av nikotin för ovana användare.

Smakprofiler på e-juicer från Swedish Candy

Swedish Candy Violent Guns – Smakar som violgodis som man minns från violtabletterna från barndomen.

Swedish Candy Witches Roar – Populär lakritsvape som har en klassisk smak av lakritsgodis.

Swedish Candy Maryann Drops – Smakar som en grymt god mix av choklad och pepparmint samt hint av godis.

Swedish Candy Debonair Fudge – Smakar som den klassiska chokladen dumlekola. Den har en söt chokladsmak som passar dig som gillar godis och choklad.

Swedish Candy Before Eight – Smakar som den populära chokladen “After Eight”, för den som är svag för choklad och mintkräm är denna e-juice ett bra val.

Vad tycker vi på Vapehuset om Swedish Candy e juicer?

Swedish Candy är utan tvekan ett av de bättre svenska ejuicemärke som tillverkas idag. Juicerna har en väldigt hög kvalitet med unika smakkombinationer som vejpare uppskattar. Vi gillar dessutom att man tänkt på att skapa unika godissmaker som t.ex. violgodis, dumle och andra som väldigt sällan ses hos andra ejuicetillverkare. Välkommen in till vår butik för Vape i Stockholm (Hornsgatan 116) för att testa Swedish Candy ejuicer.