Visa Filter

Visar 1–12 av 77 resultat

Visa Filter

Visar 1–12 av 77 resultat

Moreish Puff e-juice ett enormt sortiment av olika smaker i olika kategorier!

Moreish Puff av Cherish Vapor härstammar ifrån England och har snabbt blivit ett väldigt omtyckt och populärt märke då dom har en väldigt stor variation på smaker gällande ejuicer och riktigt bra kvalité. Dom erbjuder nya och unika smaker som tex ejuicer baserade på läskedrycker, kakor, milkshakes, sherbert, fruktiga, kyliga, godis m.m. Dom har haft stor framgång i England och har nu gjort sina produkter tillgängliga i Europa. Men gissa vad? De är också tillgängliga för vape sverige, Vapefamsweden all the way!. Moreish Puff kan stolt meddela att dom använder ingredienser av högsta kvalitet som kommer från EU. Alla deras Ejuicer testas i brittiskt statliga och godkända laboratorier.

Dessa e-juicer från Moreish Puff erbjuder vi på Vapehuset.se

Flaskutseende och olika kategorier för ejuicen

All Moreish Puff E-Juice kommer i svarta flaskor med vackra ögonfångande färger på flaskorna. Färgerna är livfulla, de sticker ut och viktigare relaterar till smaken av e-juicen som ligger i flaskan. Alla flaskor levereras som standard med barnsäkra säkerhetslock och flaskan verkar vara av hög kvalitet. Alla Moreish Puff Ejuices finns tillgängliga i 100ML i storlek.

Moreish Puff kategorier av smaker:

    • Candy Drops – E-juicer med godissmak | Moreish Puff Candy Drops Ejuice är en serie olika smaker som fokuserat på att blanda olika frukter med godissmaker.
    • Chilled – E-juicer med Ice/Menthol kylning | Moreish Puff Chilled E-juice är en serie av olika fruktsmaker som är blandade med is/menthol.
    • Shakes – E-Juicer med Milkshake smaker | Moreish Puff Shakes E-juice-serien är en kombination av olika milkshake-smaker.
    • Soda – E-Juicer med läsksmaker | Moreish Puff Soda E-juice serien erbjuder dig klassiska läskedryckssmaker som kan vejpas med din elektriska cigarett.

Vad har vi på Vapehuset.se för åsikter om Moreish Puff ejuicer?

Våra åsikter om dessa ejuicer är på topp annars hade vi inte valt att ha 27 olika smaker ifrån Moreish Puff i vårat sortiment. Moreish Puff har hög kvalité på sina ejuicer och tänker även mkt på utseendet på sina flaskor vilket är ett stort +. Vi gillar dessa ejuicer väldigt mycket dom är perfekt blandade och sprudlande smaker, dom smakar helt enkelt det de står att dom ska göra. Vi tror även att Moreish Puff är en växande och stark utmanare i Vape Industrin. Moreish Puff e-juice har en massa att erbjuda när det gäller smaker och försöker alltid hitta och upptäcka nya smaker som inte har skapats tidigare. En sak vi älskar om Moreish Puff är att de kontinuerligt innoverar sina recept och ger vapers runt om i världen, särskilt Vape Sverige chansen att få njuta av kreativa och smakfulla vapes! Oavsett om du gillar frukt e-juice vape, ice/menthol vape ejuice, sour e-vätska eller soda e-juice så kan du få allt med Moreish Puff!