Visa Filter

Visar alla 4 resultat

Visa Filter

Visar alla 4 resultat

Högkvalitativa Eleaf Coils hos Vapehuset

Eleaf tillverkar pålitliga vape coils och har traditionellt fokuserat på vape startpaket med ett enkelt gränssnitt. Eleaf erbjuder coils med elegant design och innovativ teknik gör Eleaf till ett av de mest betrodda och eftertraktade varumärkena på marknaden. Alla Eleaf Coils är tillverkade med den bästa kvalitén i åtanke. Nedan visas senaste tillgängliga Eleaf-coils som finns tillgängliga på Vapehuset. Om du är osäker på vilken Eleaf coils du behöver till ditt kit, tveka inte att be oss om hjälp.

Eleaf HW Coils (5-pack)

  • Eleaf HW-M
  • Eleaf HW-M
  • Eleaf HW-C Kanthal
  • Eleaf HW3 Kanthal

Eleaf EC/ECL/ECML/EC2/EC-N/EC-M Coils
Eleaf GZ Coils

Vart står Eleaf när det kommer till kvalité?

Eleaf har inte lika brett sortiment när det kommer till coils men de tillverkar förbrännare med hög kvalité. Med Eleaf coils får du lång livslängd och topprestation tills det är dags att byta ut din coil. Var beredd på att få njuta av väldigt fina smaker och moln vid användning av Eleaf´s olika coils. Val av coils styrs främst av både smak och ånga beroende på vilken coil samt vilket Eleaf kit ni använder er av.

Hur väljer jag rätt coil?

Vi har på våran hemsida lagt upp ett system för alla våra olika sorters coils för att ni lätt ska hitta vad ni söker, vi har skrivit med vilken tank/mod/kit m.m som de coils vi har på lager passar och även skrivit korta men informativa beskrivningar om egenskaperna på varje enskild coil för att ni lätt ska hitta den coil som ni tror kommer passa er.