Visa Filter

Visar 1–12 av 36 resultat

Vad är en coil?

Ett atomiseringshuvud är den del av den elektroniska cigarettanordningen som innehåller en vek- eller filamentmaterial av något slag. Materialet finns där för att absorbera e-juicen och matar den till förstärkningsspolen/coilen. Spolarna/coilen är trådar som ansluter till en bas, som i sin tur ansluter till batteriet.
Ett en-spoligt atomiseringshuvud har bara en enda tråd som rullas upp med filamentmaterialet som löper genom det. Ett dubbelspole-atomiseringshuvud har två av dessa spiralledningar som strömmar till batteriet, vilket huvudsakligen ger dubbelt så stor mängd ånga när batteriet utnyttjas. De främsta fördelarna med dubbelspole/coil atomiseringshuvud är att de producerar mer ånga och smak. Den primära nackdelen med dem är att de tenderar att brinna genom e-juice i en högre takt än deras en-spoliga motsvarigheter.

Hur ofta behöver jag byta coils?

Vape-spolar/coils måste bytas ut när trådspolen har slitits ut eller veken har bränts. De flesta vapes behöver byta en personlig vaporizer-spole/coil någonstans mellan varje 1 till 4 veckors användning.
Du kommer att veta när förstärkningsspolen/coilen behöver ersättas, när du börjar uppleva vissa förändringar med smak och prestanda hos din e-cigg. Du kommer att märka att när du har en ny förstärkningsspol/coil, så får du stora ångmoln och kraftig smak från din e-juice. Det första tecknet på att spolen börjar brinna ut är när ångproduktionen blir mindre än vad den var när du började använda den. Den andra indikationen på att din förstärkningsspol/coil behöver bytas ut är när smaken blir mindre välsmakande och börjar smaka bränt. Denna brända smak kommer att bli alltmer uppenbar eftersom spolen börjar brinna ut. Smaken kommer att förbrännas helt och din coil kommer slutligen att sluta fungera om du inte byter ut den. Vi rekommenderar att du byter coilen vid det första tecknet på den brända smaken.

Vilka Coils erbjuder vi här på Vapehuset.se?

Dessa varumärken utav Coils säljer vi på Vapehuset.se: