Startkit / nybörjarkit och e cigg penna startpaket för vaping billigt

Här under listar vi startkits för nybörjare inom e-cigg och vaping. Oftast är ett nybörjarkit för den oerfarna inom vaping och hjälper en att få en komplett e-cigarett utan krångel. Det finns även kompletta startpaket för den som har lite mer erfarenhet inom vaping. Här under listar vi samtliga startkits och erbjuder ibland även reapriser på dessa produkter. Skulle du tycka att vi saknar någon e cigg penna eller startkit / startpaket inom vaping så tveka inte att kontakta supporten.

Visa Filter

Visar 1–12 av 17 resultat

Vad är ett startkit inom vaping?

Om du är helt ny inom vaping kan det vara svårt att veta vad man ska handla då alla produkter och tillbehör till dessa produkter säljs separat. Vilket innebär att du måste veta vilka tillbehör din mod eller e-cigg penna behöver för att kunna användas fullt ut. Om vi ska vara helt ärliga så kan detta vara ganska komplicerat att sätta ihop en komplett mod för nybörjare. Vi får väldigt många kunder som handlar en e-cigg penna och sedan när man fått hem produkten inser man att man inte köpt batterier, filter eller e-juice. Förutom de olika tillbehören som man behöver till sin mod eller e-ciggpenna finns det en djungel olika varumärken och prisklasser på de olika tillbehören. Ett vape startkit är mycket enklare, billigare och erbjuder en komplett vaping upplevelse för den som är ny i kretsarna.

Vilket nybörjarkit passar mig bäst när jag börjar vapa?

Det första du ska fråga dig är, vill jag använda en e-cigg penna eller vill jag köra en box mod? E-cigg modellerna är väldigt enkla att använda och gör jobbet om man säger så. En box vaping mod är en produkt som är formad som en liten låda. Om du funderar på att röka mycket och ofta så är detta något att föredra. Anledning är att en box mod har en större tank, större batterier och kan användas fler timmar innan det är dags att ladda den. Om du börjat vapa för att “jaga moln” ska du definitivt gå via en box mod då den ger dig möjligheten att blåsa ut en enorm mängd rök.