Nic Salts / Nikotinsalt

Precis som vårt enorma e juice sortiment ser vi till att erbjuda endast hög kvalitet på våra nikotinsalter. Vi tar endast in världskända nic salts varumärken i vårt sortiment och ser till att erbjuda bra priser! I vårt sortiment av nikotinsalter finner du just nu dessa varumärken: Nasty Nic Salts, Element E-liquids NS20 Nic Salts och Dinner Lady Nic Salts.

Visa Filter

Visar 1–16 av 57 resultat

Visa Filter

Visar 1–16 av 57 resultat

Nikotinsalt eller Nic Salt, vad är det för något?

Nikotinsalt även kallat Nic Salts är framtagna för att vapare ska få in det i sitt system mycket snabbare och effektivera när de vejpar för att dämpa suget efter nikotin. Nikotinsalter är framtagna av exakt samma tobaksplanta som vanlig tobak framställs från, istället för att skapas artificiellt från så kallat ” Free Base ” nikotin. Free Base nikotin kan vara väldigt tungt och irriterande för halsen och det gäller även för den vana cigarettrökaren. Men med Nic salts försvinner detta problem. Nikotinsalter tas upp av kroppen mycket snabbare och man slipper en irriterad hals när du röker dem via din e cigg.

Fördelar och nackdelar med Nic Salts / Nikotinsalter

Som med allt annat här i världen finns det för och nackdelar och så även med nikotinister. Här under ska vi lista dessa så får all information du behöver:

Fördelar:

Tillfredsställelse: Många som börjar att vejpa traditionell e juice första gången och kommer direkt från cigaretter kan tycka att det inte slår tillräckligt med nikotin. Röker de däremot Nic salts får de sitt begär tillfredsställt.

Vad är skillnaden mellan Nikotin och Nic Salts?

Skillnaden mellan Nikotin och Nic Salt är att Nikotin hårdheten som framkallas är av högre nikotinnivåer. Nikotin har en högre pH-nivå som påverkar alkaliniteten. Medan Salt Nic har en lägre alkalitet på grund av bensoesyran, vilket ger dig ett mjukare hals hit och gör vaping vid 50 mg nikotin uthärdligt. I sin kärna består Nic Salts av samma exakta nikotin som finns i sitt naturliga tillstånd inom tobaksbladet. Om denna form av nikotin tillsattes till e-juicen som vi vapar skulle vi behöva vapa den vid extremt höga temperaturer för att nikotinlösningen skulle vara effektiv, och det skulle fortfarande inte vara lika lätt absorberad som Nikotin. På liknande sätt, Nikotin, behöver Nic Salts också vissa modifieringar. Nyckeln här är bensoesyra.