Vaporesso LUXE XR Kit (5 ml, 1500 mAh) 40W - 399kr

Vaporesso LUXE XR Kit

399 kr

Lämplig för nikotinsalter, 50/50 e juicer och även e-juicer med 70/30 VG/PG

Vaporesso LUXE XR Kit är ett smidigt och kompakt pod vape kit med 5 ml vätskekapacitet. Den har ett inbyggt 1500 mAh batteri som räcker hela dagen. I paketet ingår dessutom två GTX-coils (GTX 0.4 ohm Mesh, GTX 0.8 ohm Mesh). Watt-styrkan är justerbar mellan 5–40 W. Snabbladdning sker via USB C (kabel ingår).

Beskrivning

Vaporesso LUXE XR Kit (5 ml, 1500 mAh)

Vaporesso LUXE XR är det senaste podsystemet i LUXE-serien, utformat för både MTL och RDL vaping med upp till 40 W effekt. Den automatiska wattjusteringen gör användningen enkel, och den har ett 1500 mAh inbyggt batteri med snabb USB C-laddning. Du kan anpassa din vaping-upplevelse med två olika luftflöden som enkelt ändras genom att rotera på podden.. Det medföljer en 0,4 ohm och en 0,8 ohm mesh coil som är anpassade för e juice med 70VG eller mer för DL (direkta lungbloss). Det funkar även att använda sig av ~50VG för den som föredrar att vejpa MTL juicer.

Vaporesso GTX Coils
Detta kit levereras med den välkända GTX-coils-serien där två coils medföljer. GTX är en serie med främsta fokus på Mesh-coils med jämn förångning och mer tryck i både smakåtergivning och ångproduktion än traditionella coils. I paketet ingår en GTX 0,4 ohm Mesh coil samt en GTX 0,8 ohm Mesh Coils.

Vaporesso LUXE XR Kit innehåll:

1 st VAPORESSO LUXE XR Enhet
1 st VAPORESSO LUXE X/XR POD (MTL)
1 st VAPORESSO LUXE X/XR POD (RDL)
1 st GTX 0,4 Ω MESH COIL
1 st GTX 0,8 Ω MESH COIL
1 st USB C-kabel
1 st Användarmanual
1 st Garantikort

Kategori: Startkit

Varumärke: Vaporesso

Används med följande coils: Vaporesso GTX Coils

Ytterligare information

Vikt 79 g
Varumärke

Vaporesso