Vaporesso LUXE XR MAX Kit (5 ml, 2800 mAh) 80W - 589kr

Vaporesso LUXE XR MAX Kit

589 kr

Lämplig för nikotinsalter, 50/50 e juicer och även e-juicer med 70/30 VG/PG

Vaporesso LUXE XR MAX Kit är ett smidigt och kompakt pod vape kit med 5 ml vätskekapacitet. Den har ett inbyggt 2800 mAh batteri som räcker hela dagen. I paketet ingår dessutom två GTX-coils (GTX 0.2 ohm Mesh, GTX 0.4 ohm Mesh). Watt-styrkan är justerbar mellan 5–80 W. Snabbladdning sker via USB C (kabel ingår).

Beskrivning

Vaporesso LUXE XR MAX Kit (5 ml, 2800 mAh, 80 W)

Vaporesso LUXE XR MAX är det senaste tillskottet i Vaporessos LUXE-serie av podsystem. Det här imponerande podsystemet kan leverera upp till 80 watt effekt och är utrustat med ett kraftfullt inbyggt batteri på 2800 mAh som enkelt laddas via USB C (en sladd ingår i paketet). En snygg OLED-skärm med touchkontroller gör det möjligt att enkelt justera wattstyrkan och övervaka batterinivån.

En av de praktiska funktionerna på Vaporesso LUXE XR MAX är möjligheten att justera luftflödet direkt på sidan av enheten. Detta ger dig flexibilitet att anpassa din vaping-upplevelse efter dina preferenser. Oavsett om du föredrar att inhalera direkt till lungorna (DL/DTL), vill ha en något restriktivare upplevelse (RDL), eller föredrar ett tightare mun-till-lung (MTL) drag, har LUXE XR MAX dig täckt. Observera att MTL poddar och coils säljs separat.

Det som verkligen sätter Vaporesso LUXE XR MAX isär är dess mångsidighet när det gäller coils. Du har möjlighet att välja mellan lösa poddar och coils eller kompletta poddar med inbyggda coils, beroende på dina preferenser och behov.

Unikt för detta podsystem är dess stöd för alla coils i Vaporesso GTX coil-serien. Det innebär att du har ett brett utbud av coils att välja mellan för att skräddarsy din vaping-upplevelse. I paketet medföljer tomma poddar som du kan fylla med dina valfria coils från GTX-serien. Detta ger dig flexibilitet att byta mellan olika coilalternativ och smaker med lätthet.

För de som föredrar kompletta poddar finns det också alternativ med inbyggda coils att välja mellan. I grundpaketet ingår en DTL pod, perfekt för ett öppet luftflöde och bäst kombinerad med den medföljande GTX 0,2 ohm MESH coilen. Den är idealisk för e-juicer med en VG-halt på 70-80%. Dessutom finns det en RDL pod som erbjuder en något restriktivare, men fortfarande öppen luftflödesupplevelse. Denna pod rekommenderas att användas med den medföljande GTX 0,4 ohm MESH coilen och e-juicer med en VG-halt på 60-70%.

Vaporesso LUXE XR MAX Kit innehåll:

1 st VAPORESSO LUXE XR MAX Enhet
1 st VAPORESSO LUXE XR POD (DTL)
1 st VAPORESSO LUXE XR POD (RDL)
1 st GTX 0,2 Ω MESH COIL
1 st GTX 0,4 Ω MESH COIL
1 st USB C-kabel
1 st Användarmanual
1 st Garantikort

Kategori: Startkit

Varumärke: Vaporesso

Används med följande coils: Vaporesso GTX Coils

Ytterligare information

Vikt 79 g
Varumärke

Vaporesso