Vaporesso LUXE PM40 Kit (4 ml, 1800 mAh) 40W - 399kr

Vaporesso LUXE PM40 Kit

399 kr

Lämplig för nikotinsalter, 50/50 e juicer och även e-juicer med 70/30 VG/PG

Vaporesso LUXE PM40 är ett smidigt och kompakt pod vape kit med 4 ml vätskekapacitet. Den har ett inbyggt 1800 mAh batteri som räcker hela dagen. I paketet ingår dessutom två GTX-coils (GTX 0.6 ohm Mesh, GTX 0.8 ohm Mesh). Watt-styrkan är justerbar mellan 5–40 W. Snabbladdning sker via USB C (kabel ingår).

Beskrivning

Vaporesso LUXE PM40 Kit (4 ml, 1800 mAh)

Vaporesso LUXE PM40 är ett smidigt och kompakt pod vape kit med 4 ml vätskekapacitet. Den har ett inbyggt 1800 mAh batteri som räcker hela dagen. Valbar Watt mellan 5–40 W går att ställa in via gränssnittet. Snabbladdning sker via USB C (kabel medföljer). Podden som rymmer 4 ml e juice har en synlig vätskebehållare och en design som motverkar läckage. Coils är utbytbara i LUXE PM40 poddarna och tillhör den breda GTX coil-serien. Det medföljer en 0,6 ohm och en 0,8 ohm mesh coil som är anpassade för e juice med 70VG eller mer för DL (direkta lungbloss). Det funkar även att använda sig av ~50VG för den som föredrar att vejpa MTL juicer.

Vaporesso GTX Coils
Detta kit levereras med den välkända GTX-coils-serien där två coils medföljer. GTX är en serie med främsta fokus på Mesh-coils med jämn förångning och mer tryck i både smakåtergivning och ångproduktion än traditionella coils. I paketet ingår en GTX 0,6 ohm Mesh coil samt en GTX 0,8 ohm Mesh Coils.

Instruktioner för användning:

Montering av ny coil: Kolla att podden inte är fylld innan du byter ut din coil. Tryck in den nya coilen i poddens anslutning tills coilen sitter fast.

Byte av coil: Se till att podden är tom innan ditt byte. Dra ut den använda coilen. Tryck in den nya coilen i poddens anslutning tills den fastnat.

Byta coils

Påfyllning av e-juice: Tryck till på munstyckets sida tills den lossnar. Lägg i flaskans spets i påfyllningshålet och kläm flaskan för att hälla in e-juice i podden. Du monterar därefter tillbaks munstycket och kontrollerar att den sitter korrekt. Om det är första gången du fyller på e-juice efter coilens montering, se till att vänta 5 minuter så att coilens bomull hinner fuktas komplett (detta steg kallas priming)

Fylla ejuice

Podmontering: Kolla att en coil är färdigmonterad i podden och tryck in den i batteriets podanslutning. Podden behöver tryckas ner helt för optimal anslutning.

Start & avstängning: Klicka på avfyrningsknappen 5 gånger inom 2 sekunder för att starta eller stänga av modden.

Lås/upplåsning av gränssnitt: Klicka på avfyrningsknappen 3 gånger snabbt för att låsa upp gränssnittet. Gränssnittet låser sig automatiskt efter ungefär 5 sekunder vila.

Reglering av uteffekt (Watt): Lås upp gränssnittet (via tidigare steg) klicka och håll in avfyrningsknappen för att justera Watt. För att förhindra överhettning, välj den Watt som är rekommenderad för den coilen som används.

Justering av luftflöde: Du vrider på luftflödesreglaget för att ställa in önskat motstånd från luftflödet.

Starta vejpa: När enhetens gränssnitt är låst kan man börja inhalera via munstycket och håll därefter inne avfyrningsknappen för att starta förångningsprocessen. Därefter släpper man på knappen och andas ut långsamt.

Ladda batteriet: Lägg in USB-kabeln i enhetens USB C-port. Efter inkoppling visar skärmen en batteriindikator och uppskattad laddningstid. USB-adaptern som används bör vara anpassad för högst 5V/2A. Enheten slutar att ladda automatiskt när batteriet är fulladdat.

Vaporesso LUXE PM40 Kit innehåll:

• 1 st Vaporesso LUXE PM40 Mod
• 2 st Vaporesso LUXE PM40 Pods/Cartridges (4 ml)
• 1 st Vaporesso GTX 0,6 ohm Mesh Coil
• 1 st Vaporesso GTX 0,8 ohm Mesh Coil
• 1 st USB-C kabel för laddning
• 1 st Garantikort
• 1 st Användarmanual

Kategori: Startkit

Varumärke: Vaporesso

Används med följande coils: Vaporesso GTX Coils

Fler startkits från utvalda tillverkare: Smok Nord 2 | Vaporesso Luxe II | Vaporesso Gen X | Aspire PockeX | Vaporesso SWAG PX80

Ytterligare information

Vikt 79 g
Varumärke

Vaporesso