Vaporesso XROS Mini Pod Kit

229 kr

Lämplig för nikotinsalter och 50/50 e juicer

Vaporesso XROS Mini Pod Kit är mer kompakt version av Vaporesso XROS Pod Kit. Det är ett litet och diskret podsystem som aktiveras genom att du inhalerar. Du behöver alltså inte trycka på någon knapp eller justera några inställningar. XROS Mini kommer med ett 1000 mAh batteri och inbyggd USB C-port för laddning. XROS Mini laddas upp från 0-100% på 60 minuter.

Beskrivning

Vaporesso XROS Mini Pod Kit (2 ml, 1000 mAh)

Vaporesso XROS Mini Pod Kit är mer kompakt version av Vaporesso XROS Pod Kit. Det är ett litet och diskret podsystem som aktiveras genom att du inhalerar. Du behöver alltså inte trycka på någon knapp eller justera några inställningar. XROS mini känner av vilka inställningar som är lämpligast och ställer in dessa automatiskt. XROS Mini kommer med ett 1000 mAh batteri och inbyggd USB C-port för laddning (kabel medföljer), som laddas upp från 0-100% på 60 minuter.

Det medföljer en ny uppdaterad 1,2 ohm POD för MTL (mun-till-lunga, mer restriktivt). Det är även möjligt att använda de äldre XROS-poddarna till detta podsystem (samt tvärtom). Samtliga poddar till XROS & XROS Mini lämpar sig bäst med vätskor som har minst 50PG. Poddarna har ett synligt fönster så att du enkelt ska kunna se vätskenivån i behållaren. Kretskortet i XROS Mini kommer med många inbyggda säkerhetsskydd.

Innehåll i Vaporesso XROS Mini Pod Kit:

• 1 st Vaporesso XROS Mini Batteri
• 1 st Vaporesso XROS 1.2 ohm Pod (2 ml) – uppgraderad variant
• 1 st USB C-kabel för laddning
• Användarmanual

Kategori: Startkit | Podsystem

Används med följande poddar: Vaporesso XROS Ersättningspoddar

Andra liknande podsystem: Vaporesso LUXE Q Pod Kit | Vaporesso LUXE PM40 Kit

Ytterligare information

Vikt 150 g